logo
RNTV Live

VIDEO/ Cristina Neagu, Mihai Petre, Cătălina Ponor și Carmen Brumă, au pus în mișcare orașul Vălenii de Munte. Vezi de ce au venit vedetele în Prahova

primar valenii de munte si vedete (Large)
Oana Stoica

Vedetele s-au distrat împreună cu zeci de copii.

A fost o zi specială pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Ing. Gheorghe Pănculescu”, din Vălenii de Munte.

Micuții au primit o vizită neașteptată.

TEDI, mascota companiei Maspex România, producătoarea sucurilor cu același nume, a ajuns astăzi la școala din Vălenii de Munte.

Compania Maspex România a lansat campania ”Start la mișcare !”.

Nu a venit singur, ci însoțit de patru vedete : Cristina Neagu, Mihai Petre, Cătălina Ponor și Carmen Brumă.

Vedetele le-au transmis copiilor mesajul de a face sport și mișcare, dar și să aleagă o alimentație sănătoasă.

Cristina Neagu, desemnată cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015 și 2016, le-a arătat copiilor din Vălenii de Munte, câteva dintre mișcările care au consacrat-o.

Handbalista le-a explicat copiilor cât de important este sportul.

Mihai Petre, îndrăgitul profesor de dans, a atras ca un magnet. Copii au luat lecții de dans de la vedetă și s-au distrat de minune.

În sala de sport a Școlii  Gheorghe Pănculescu, campioana olimpică la gimnastică, Cătălina Ponor, a lucrat cu cele mai micuțe gimnaste.

Carmen Brumă s-a întâlnit la Vălenii de Munte cu elevele din clasele mai mari. Le-a explicat adolescentelor cât de importantă este alimentația și ce trebuie făcut ca să nu iei în greutate.

Campania ”Start la mișcare cu Tedi”, se va desfăura și în mai multe școli din Ploiești, Giurgiu, Vatra Dornei și Vălenii de Munte,

Copii sunt astfel îndemnați să facă mișcare și să trăiască sănătos.

GALERIE FOTO:

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor