logo
RNTV Live

Video-Cristian Ganea: Consilierii PSD nu vor pune piedică niciunui proiect! Vezi ce a spus viceprimarul Ploieştiului despre bugetul din 2017

psd conducere
Raluca Eparu

Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Ploieşti în frunte cu viceprimarul Cristian Ganea şi câţiva parlamentari PSD au organizat astăzi o conferinţă de presă în care a fost prezentat bugetul municipiului. Încă de la început, Ganea a precizat că aleşii PSD nu vor pune nicio piedică în aprobarea bugetului.

Deşi sărac, în bugetul de anul acesta au fost prinse mai multe lucrări de infrastructură: o intrare în Hipodrom, lărgirea pe patru benzi a străzii din zona Podul Înalt, drumul de legătură dinspre cartierul Albert-Republicii-strada Grigore Cantacuzino care va ocoli BAT sau demolarea Podului de Lemn şi ridicarea altuia nou.

La capitolul social, s-a transmis deja o solicitare către PNDL pentru un bloc de necesitate care ar putea fi construit undeva lângă Gara de Vest.

La capitolul educaţie, anul acesta ar trebui construite, cel puţin potrivit proiectului de buget, trei grădiniţe. Una dintre ele ar fi bine să se facă în cartierul Mihai Bravu, pentru că acolo e lipsă de aşa ceva, dar Ganea a recunoscut că nu este identificat încă terenul.

 

Prezenţi la conferinţă, consilierii George Botez şi Gheorghe Andrei au punctat şi alte probleme pe care le are Ploieştiului, dar care nu sunt rezolvate de administraţia actuală. Botez a declarat că primarul Adrian Dobre nu va face spitalul cu care se laudă, tot aşa cum administraţia PSD nu a reuşit ridicarea spitalului de pediatrie din clădirea Petrom, iar Andrei a reluat discuţia leasingului operaţional pentru achiziţionarea unor autobuze noi pentru TCE Ploieşti.

Vă reamintim că mâine de la ora 16.30 are loc la Teatrul Toma Caragiu dezbaterea publică a bugetului pe anul acesta.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor