logo
RNTV Live

VIDEO/ Cel mai important meci al anului, pe Ilie Oană. ”The Viking” se luptă pentru România

ilie oana
Oana Stoica

Amansio Paraschiv va lupta pe 17 iunie, la Ploiești, în cea mai spectaculoasă gala de kickboxing și MMA organizată anul acesta în România.

Devenit campion mondial acum doi ani, Amansio este decis să câștige acest super fight, în ringul de pe Ilie Oană. Chiar dacă are doar 25 de ani, Vikingul a făcut istorie în sport. După 12 ani de box , a trecut la luptele de contact. Pentru că mai e puțin până la gala, Amansio transpiră zilnic la sală și își perfecționează fiecare mișcare pentru a fi cel mai bun.

Alături de Amansio l-am găsit la antrenament și pe Mihai Tudorie, care luptă pentru centura balcanică. Este convins că își va învinge adversarul. Are un atu! Luptă pe Ilie Oană și vrea să-i facă pe lupii galbeni mândri de el.

Și Amansio promite că va face spectacol în fața lupilor, mai ales că la Gala va fi prezentă toată echipa Petrolul dar și suporterii petroliști.

Cea mai importantă gala de kickboxing din acest an aduce luptători de top la Ploiești. Vor fi 12 meciuri de neuitat, promit organizatorii.

O altă surpriză a galei de pe 17 iunie de pe Ilie Oană va fi un mega concert Paraziții.

 

Cei care nu vor să piardă cel mai important eveniment al anului din România, trebuie să se grăbească. Biletele s-au pus deja în vânzare, iar prețul acestora este de doar 15 lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor