logo
RNTV Live

VIDEO/ Câmpina: Lucrare artistică, inaugurată în zi de mare sărbătoare pentru români

tiseanu
Mihai Constantinescu

VIDEO/ Câmpina: Lucrare artistică, inaugurată în zi de mare sărbătoare pentru români

Este zi de mare sărbătoare astzăi, pentru români. Astăzi se împlinesc 172 de ani de la declararea oficială a Tricolorului ca drapel naţional.

Momentul a fost marcat şi la Câmpina, unde cei prezenţi au putut urmări un scurt program artistic, după care a fost inaugurată lucrarea artistică „Trei panouri votive”.

Accesul în Piața „Regele Mihai I” a fost permis numai persoanelor care au asigurat efectiv înălțarea drapelului (în număr de 50). Persoanele care au dorit să participe au putut urmări evenimentul din zona exterioară a pieței (trotuare, terase).

ANSAMBLU MONUMENTAL „TREI PANOURI VOTIVE”

Ansamblul este un reper de for public omagial situat în zona centrală a municipiului Câmpina, în Parcul „Regele Mihai I”.
După o consultare publică, s-a dat o nouă înfățișare nouă spațiului de lângă intersecția care marchează Kilometrul zero al localității.
Ansamblul monumental evocă valorile locale de ordin istoric, cultural și economic. Creația artistică este integrată în cadrul arhiteconic și peisagistic al zonei și va devein un reper reprezentativ pentru muncipiul Câmpina.
Valoarea totală a lucrării este de : 214.491 lei (sumă ce cuprinde drepturile de autor, concepţia artistică şi realizarea propriu-zisă a lucrării).

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor