VIDEO/ Ca la camera ascunsă. Un şofer a dus în pragul disperării pe un poliţist. Reacţia internauţilor este pe măsură

A refuzat să colaboreze cu poliţiştii

VIDEO/ Ca la camera ascunsă. Un şofer a dus în pragul disperării pe un poliţist. Reacţia internauţilor este pe măsură.

În mediul on-line au apărut imagini care prezintă o discuţie dintre un şofer şi un om al legii. Poliţistul explică şoferului motivul pentru care a fost oprit în trafic, însă acesta refuză să prezinte actele. Răbdarea acestuia ia sfârşit la un moment dat şi încearcă să-l dea jos pe şofer fără alte explicaţii.

cel mai verde complex reziential

Atitudinea şoferului a stârnit un val de reacţii pe internet. Iată câteva dintre comentarii

“Şmecherul ăsta de şofer o fi luat carnetul cu degetul? Nu înţeleg cum au unii un tupeu fantastic să ceară unui poliţist să cunoască legile, când tocmai ei nu le cunosc pe cele care trebuie! Când ceri, oferi!, a comentat cineva”

 

“Toţi care susţin pe acest infractor, sunt certaţi cu legea,dacă era în alta ţară şi făcea asemenea porcărie era pedepsit aspru. Nu ştiu cine ia dat permisul”, a mai scris altă persoană.

 

” Logic: oprești, ceri polițiștilor să-ți prezinte ordinul de serviciu, filmarea, apoi certificatul metrologic al aparatului radar , ultima diplomă de studii,testarea ,,psiho”, legitimația de serviciu,eventual adresa familiei. După aceea începi să-i filmezi, îi ameninți cu vreo ,,pilă” de-a ta care e un șef mai micuț prin poliție și căruia îi poți spune că polițiștii care te-au oprit n-aveau ,, cascheta” pe cap. Iar apoi, întins cu burta pe asfalt încerci să pozezi în victimă dând un exemplu extraordinar copiilor tăi! Că doar, noi suntem ,,jmecheri” și avem drepturi! Felicitări polițistului!”

Posted by Traditional Romanesc on Tuesday, May 15, 2018

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/un-sofer-beat-a-provocat-accident-rutier-dupa-care-era-dispus-si-de-o-crima-salvatorii-atacati-cu-sabaticie/

Sursa Facebook

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here