logo
RNTV Live

VIDEO/ Bear Grylls ar putea veni la Ploiești. Un eveniment de la care nu poate lipsi niciun ploieștean

Born Survivor: Bear Grylls – Series 4
Daniel

Tehnici de supraviețuire urbană

Bear Grylls a devenit celebru prin emisiunile sale de supraviețuire filmate în cele mai sălbatice zone de pe planetă.

De curând, acesta s-a mutat la oraș pentru a ne învăța cum să ne ferim de pericolele care ne pândesc la tot pasul în zonele agolmerate din oraș. (Tehnici de supraviețuire urbană)

Pornind de la această idee, un ploieștean crede că Bear Grylls este cel mai potrivit în acest moment pentru Ploiești. Tânțarii, gardurile vii crescute până la geamurile locuințelor oamenilor, dar și munții de gunoaie pot fi adevărate pericole, de care ploieștenii trebuie să învețe să se apere, în lipsa unei administrații responsabile.

Un alt ploieștean crede că în momentul actual poti face inclusiv SAFARI în Cartierul Mitică Apostol, acolo unde aleșii merg doar în campanie.

Iată mesajul transmis de către acesta pe adresa redacției: office@republikanews.ro.

Buna seara, locuiesc in cartier Mitica Apostol din Ploiesti pe str Paltinului, o strada pe care se poate organiza oricand fara prea mari eforturi un Safari , de unde se poate admira vegetatia crescuta din abundenta .Vegetatia  a crescut cu largul concurs al autoritatilor locale care nu reusesc de circa 2 ani sa identifice proprietari terenurilor aferente, mentionez ca am facut nenumarate sezizari la: primarie, raspp, rosal, garda de mediu, polilita locala ploiesti.De asemenea este singura strada din cartierul Mitica Apostol care nu este iluminata stradal. O alta problema este legata de gunoiul menajer pe care compania  Rosal  uita cu desavarsire sa-l mai colecteze ,invocand tot felul de scuze penibile. La intrarea in orasul Ploiesti esti primit cu MUNTI de gunoie dupa cum se observa in imaginile atasate. In speranta ca un articol in ziarul dv va misca autoritatile locale , va multumesc anticipat. 

Galerie foto – CARTIER MITICA APOSTOL-

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor