logo
RNTV Live

VIDEO/AVARII MAJORE LA SISTEMUL DE TERMOFICARE! PLOIESTENII STAU IN FRIG!

Georgescu Cristi

O avarie majora a operatorului de termoficare din Ploiesti a lasat aproape 50 de scari de bloc fara apa calda si caldura. Pe lista celor afectati se inscriu si mai multe institutii publice, intre care Teatrul de Copii si Tineret, ori Serviciul Public Finante locale.

Defectiunile din retea au fost inregistrate in centrul, dar si in zona de vest a municipiului. Conducerea Termo Ploiesti spune ca astfel de probleme ar mai putea sa apara, avand in vedere ca tevile sunt vechi si incep sa cedeze.

Cele doua mari avarii aparute joi dimineata la Ploiesti sunt separate fata de altele deja anuntate de Termo Ploiesti, operatorul care furnieaza agent termic in oras.

Afectate au fost zonele Bulevardul Independetei, cu strazile adiacente si cartierele din vestul orasului. Aproape 50 de scari de bloc au ramas fara apa calda si caldura.

Informatiile oferite locuitorilor au fost ca problema va fi remediata in cursul zilei de joi, insa conducerea operatorului de termie nu poate avansa o perioada exacta de la care va fi reluata furnizarea.

Pe lista imobilelor afectate de avariile din retea se numara si o gradinita.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor