logo
RNTV Live

VIDEO/ Autoritățile avertizează : Parcul Bucov nu este sigur nici după dezinsecție!

Oana Stoica

Nici autoritățile, nici reprezentanții Parcului Constantin Stere de la Bucov nu recomandă vizitarea parcului și a grădinii zoologice după ce un angajat și-a pierdut viața în urma unui șoc anafilactic cauzat de înțepătura unei viespi ciudate, de dimensiuni considerabile.

Asta este concluzia la care s-a ajuns după ce în parc s-a făcut dezinsecție ” ca la carte”, spun autoritățile, și totuși chiar șeful de la Zoo era să fie înțepat de o viespe. Concluzia firească este că soluțiile nu sunt eficiente.

Reprezentanții primăriei susțin că totul s-a întâmplat din cauza ” blocajului în hârtii care persista de 3 ani pe toate domeniile fiindcă funcționarilor le e frica de semnătura”. Mai mult, directorul economic al Primăriei, Nicoleta Crăciunoiu, poate ajunge la închisoare pentru că a comis o infracțiune, susține George Botez, consilier local.

„Sud Muntenia la raport”, emisiune realizată de postul regional MDI TV, în parteneriat cu republikanews, a scos la iveală toate aceste lucruri.

Prezenţi în studio au fost viceprimarul Cristian Ganea, consilierul local George Botez, dar și Alina Ene, directorul adjunct al Parcului Constantin Stere Bucov și Gheorghe Raicu – șef Grădina Zoologică.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor