VIDEO/ Atac brutal în spital. Un medic, pus la pâmânt de un tânăr furios

VIDEO/ Atac brutal în spital. Un medic, pus la pâmânt de un tânăr furios

Momentele teribile s-au petrecut pe holul unei clinici private din Galaţi. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Pe imagini se vede cum medicul ginecolog este împins brutal de un tănăr şi acesta se prăbuşeşte În cădere se loveşte cu capul de un birou.

cel mai verde complex reziential

Incidentul s-a petrecut luna trecută, Medicul a hotărât să depună şi o plângere penală împotriva agresorului.

Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acţiunea penală, este necesară şi o conştientizare a unor asemenea situaţii de către toţi colegii – nu numai din relatări verbale, ci şi video.

PS – nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalţi colegi, pentru a realiza la ce se pot aştepta. Am înaintat plângerea la parchet. Aştept procedurile. Apropos – în Moldova (pe care mulţi o desconsiderăm), pentru aşa ceva, respectivul individ ar face 15 ani puşcărie. La noi – între 6 luni şi 3 ani (dacă nu vor fi şase luni cu suspendare), a spus medicul Costache Botezatu, pe Facebook

Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii – nu numai din relatari verbale ci si video. PS – nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta. Am inaintat plangerea la parchet. Astept procedurile. Apropos – in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie. La noi – intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari : unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti , ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama ci revolta!

تم النشر بواسطة ‏‎Costache Botezatu‎‏ في الثلاثاء، ٥ مارس ٢٠١٩

sursa stirileprotv.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here