Sursă foto: FC Petrolul

Despre meciul Petrolului de la Cluj se pot face multe comentarii, însă indiferent de abordarea aleasă, concluzia este una singură și indiscutabilă: în condiții normale de joc, echipa prahoveană nu ar fi trebuit să plece învinsă din Gruia!

Rezultatele oficiale vor înregistra o victorie la limită a CFR-ului în meciul care a încheiat etapa a 9-a a Superligii împotriva Petrolului. Pe tabelă va fi consemnat un gol marcat devreme de Avounou (12), care a trimis un șut puternic de la 18 metri și nu a putut fi oprit de portarul Zima.

Cu toate acestea, în spatele scorului strâns se află o poveste mult mai complexă. Aproape toți cei care au urmărit meciul sunt convinși că “lupii” ar fi trebuit să primească două lovituri de pedeapsă!

Cu toate acestea, arbitrii centrali și supervizorii din sala VAR nu au reușit să vadă ceva ce era evident! Musi a fost agățat în apropierea careului mic de portarul Sava (32), iar urmele crampoanelor lui Ajeti au rămas pe piciorul lui Pedro Iustiniano (48) după o intrare tardivă.

Acestea sunt două decizii relativ simple, dar au fost trecute cu vederea în mod inexplicabil de cei care au fost responsabili să facă dreptate în acest meci!

Astfel, echipa lui Florin Pîrvu a părăsit Clujul cu mâinile goale, iar cele trei puncte au fost înregistrate în contul CFR-ului în clasament.

Cu toate acestea, Petrolul rămâne pe locul 5 în clasament și urmează să joace duminică, pe teren propriu, împotriva AFC Hermannstadt, la ora 18:30.

CFR Cluj – FC Petrolul 1-0 (1-0)

Marcator: Avounou (12).

CFR: Sava – Mogoș, Kresic, Ajeti, Camora (cpt) – Muhar, Tachtsidis, Cvek (42 Deac) – Avounou (90+2 Ziv) – Birligea (59 Bentacor), Otele (59 Juricic). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Petrolul: Zima – Doua, Papp, Meijers, Pedro Iustiniano (76 Diomande), Țicu (cpt) – Musi (76 Mitrov), Hanca (76 Jefferson), Seto (79 Dumitriu), Jair – Grozav (46 Roman). Antrenor: Florin Pîrvu.

Cartonașe galbene: Otele (53), Deac (62), Muhar (83)/Jefferson (85), Meijers (86), Mitrov (90+2).

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu și Mihai Ovidiu Artene.

Rezervă: Rareș Vidican.

Arbitru VAR: Horia Mladinovici.

Arbitru AVAR: Ovidiu Robu.

Observatori: Eduard Dumitrescu și Ioan Bogdan.

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *