logo
RNTV Live

VIDEO-Accident grav în Blejoi. 3 autoturisme implicate

Accident în Blejoi
rnews

Vremea si neatenţia fac victime!

3 autoturisme s-au ciocnit în această dupa-amiaza, în dreptul localitaţii Blejoi. Potrivit reprezentanţilor ISU, 6 persoane au fost implicate  in nefericitul eveniment rutier. Un bărbat in vârstă de 60 ani și 2 femei merg la spital.

La faţa locului au intervenit 2 echipaje ISU şi o ambulanţă.

GALERIE FOTO

Traficul este deviat pe breteaua pentru autobuze. Nu au fost semnalate probleme.

Filmul accidentului

Potrivit martorilor, un autoturism marca Logan a frânat brusc. În urma acestuia, un OPEL şi un BMW nu au reuşit să frâneze la timp, intrând în autoturismul mai sus menţionat. Cel mai grav avariat a fost autoturismul marca OPEL, care a fost prins între cele doua maşini.

Din primele cercetări, accidentul s-a produs  pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare între autovehicule şi neadaptării vitezei la condiţiile meteo.

Pentru prevenirea evenimentelor neplăcute în trafic, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum și de trafic și să păstreze o distanță corespunzătoare față de autovehiculul din față, pentru a putea opri în condiții de siguranță.

Citeşte şi:

Accident rutier teribil în zona Blejoi. Un bărbat a fost grav rănit/ FOTO

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor