VIDEO/ 30 de percheziții într-un dosar de contrabandă. 5 persoane au fost conduse la audieri

contrabandă
cautam-reporteri-republikanews

VIDEO/ 30 de percheziții într-un dosar de contrabandă. 5 persoane au fost conduse la audieri

Potrivit Poliţiei Române, în această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, cu sprijinul celor de investigații criminale și de ordine publică, au  efectuat 30 de percheziții pe raza județului Olt.

Activitatea a vizat domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de contrabandă cu țigări.

just insolv sprl

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 38.000 de țigarete de contrabandă, 100 kg. de tutun mărunțit, două instalații artizanale pentru mărunțit tutunul și două baterii de artificii a câte 49 de focuri.

5 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru  audieri și dispunerea măsurilor legale.

În acțiune au fost angrenați și polițiști din cadrul polițiilor din municipiile Slatina și Caracal și din orașele Scornicești, Balș și Drăgănești-Olt, precum și luptători ai Serviciului pentru  Acțiuni Speciale Olt.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și deţinerea, de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Vezi şi https://republikanews.ro/tragedie-de-nedescris-in-aceasta-dimineata-in-prahova-un-om-a-fost-spulberat-de-tren/?fbclid=IwAR0XPNIpTfwdIr1LBOEZNM7C2TKPZ0IB8iRAV-nFKlv0kYZPmekxvZuNVoc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here