logo
RNTV Live

Victorie! Juniorii Alexandru Coman şi Cara Meşter se impun la Roland Garros

alexandru coman
Dumitrache Catalina

Jucătorii români de tenis Alexandru Coman şi Cara Meşter au debutat cu victorii, duminică, în probele de simplu ale juniorilor, în turneul de Mare Şlem de la Roland Garros.

Coman l-a învins pe spaniolul Alejandro Melero Kretzer, cu 6-4, 6-3, după o oră şi 12 minute, în primul tur la simplu masculin.


Coman îl va înfrunta pe bulgarul Adriano Djenev, cap de serie numărul 14 în turul secund. El va evolua şi în proba de dublu a juniorilor, alături de suedezul Kevin Edengren.

Cara Maria Meşter a dispus în primul tur de americanca Valeria Ray cu 7-6 (7/5), 6-3, după o oră şi jumătate de joc, la simplu junioare.

Ray a comis nu mai puţin de 19 duble greşeli în acest meci.

Cara Maria Mester Tennis Player Profile | ITF
Sursă: ITF

Cehoaica Tereza Valentova, a 11-a favorită va fi următoarea adversară a româncei.

În alt meci din primul tur, Mara Gae a fost învinsă de spaniola Charo Esquiva Banuls, cu 4-6, 6-4, 6-3, după o oră şi 46 de minute. Românca a încheiat cu 10 duble greşeli.

La dublu junioare, Meşter face pereche cu bulgăroaica Iva Ivanova, iar Gae şi britanica Ella McDonald sunt favoritele numărul 7 ale probei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor