logo
RNTV Live

Victorie dramatică a “tricolorelor”!

mk2-1390-273489-585021950
Cristian Anghelescu

Naționala României a învins cu 30-28 Cehia, după un final dramatic, și se află la un singur succes distanță de calificarea în semifinalele Europeanului din Suedia.

Naționala lui Martin Ambros, care are patru victorii consecutive la turneul din Suedia, va înfrunta în jocul decisiv pentru accederea în “careul de ași” naționala Danemarcei mâine, de la ora 19:30.

Ca și în partida cu Ungaria, Cristina Neagu a marcat zece goluri pentru România și a ajuns la 43 de reușite la actuala ediție a Campionatului European. Au mai marcat pentru naționala lui Martin Ambros: Crina Pintea (6 goluri), Mădălina Zamfirescu (3 goluri), Cristina Zamfir, Oana Manea, Aneta Udriștioiu și Melinda Geiger (câte două), Cristina Laslo, Ana Maria Iuganu și Laura Chiper (câte un gol).

România are șase puncte, la fel ca şi Norvegia, Danemarca are patru puncte, Cehia şi Rusia au câte două puncte, iar Ungaria niciun punct.

Mâine sunt programate ultimele partide din grupă, Ungaria – Rusia (17:15), Danemarca – România (19:30) şi Cehia – Norvegia (21:45).

Primele două clasate din grupă se califică în semifinale.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor