logo
RNTV Live

Victorie, dar cu ce emoții!

dej - tricolorul 2-3
Cristian Anghelescu

Victorie, dar cu ce emoții!

În această seară, în meci jucat în devans și contând pentru ultima etapă a sezonului regulat, Tricolorul LMV Ploiești a dispus cu 3-2 (21-25, 25-20, 25-23, 17-25, 19-17) de CS Unirea Dej.

Disputată în Sala Sporturilor din Dej, sub privirile a 100-150 de spectatori, partida a oferit de toate: tensiune, răsturnări de situație, greșeli cu carul, servicii greșite (tot cu carul!), tie-break nerecomandat cardiacilor…

Un meci-amalgam desfășurat mai bine de două ceasuri (134 minute!) și terminat oarecum fericit pentru ploieșteni! Care, din păcate, nu a reușit să-și adjudece toate punctele puse în joc, mulțumindu-se cu numai două…

Desfășurarea partidei

Primul set a fost al gazdelor, elevii lui Marius Dascălu dominând jocul pe final, chiar dacă la timpii tehnici de odihnă conduceau oaspeții, 7-8 și 15-16! Au fost suficiente două servicii greșite și două blocaje norocoase pentru ca gazdele să se bucure cele dintâi!

Apoi, două seturi consecutiv, Olteanu&Co. au arătat valoarea echipei ploieștene. Concentrați și, mai ales, vigilenți la jocul avântat al dejenilor, elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au întors partida. Mai mult, au oferit încredere că pot câștiga toate punctele puse în joc!

Nu a fost să fie pentru că, inexplicabil, oaspeții s-au uluit nepermis, jocul degajat și excepționala calitate a trio-ului Didorciuc – Suson – Grigoraș, bine secondat de Talpă, făcând ravagii într-o defensivă avariată! Gazdele au egalat situația pe tabelă și au fost extrem de aproape să și învingă! A contat, per final, experiența trupei noastre iar scorul tie-breakului, 19-17, a mai alinat din supărarea evidentă a tehnicienilor…

Rămâne, din păcate, problema serviciilor oferite gratuit partenerilor de joc, astăzi “tricolorii” făcând cadou nu mai puțin de 25! Adică un set, cel mai probabil al victoriei de trei puncte!

O altă deplasare, sâmbătă

Sergiu Stancu a început meciul în sextetul Stulenkov, Lică, Olteanu, Bissette, Bartha, Jorna, cu Kroiss libero. Pe parcurs, odată cu baleierea scorului, au fost folosiți toți voleibaliștii lotului, mai puțin tinerii Magdaș și Darlaczi.

Sâmbătă, la Baia Mare, elevii lui Stancu și Marinescu vor juca cu  Știința Explorări. Meciul contează pentru etapa a XIX-a și va începe la ora 18:00.

sursa: tricolorullmvploiesti

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor