Sursă foto: România Liberă

Jocul practicat de Petrolul Ploiești și FC U Craiova în întâlnirea directă din cea de-a doua etapă a play-out-ului Superligii, încheiată cu victoria „lupilor”, a fost aspru criticat de fostul internațional român Viorel Moldovan.

Abia în minutul 45 a venit prima mare ocazie a meciului, când atacantul craiovenilor, Blănuță, a șutat oricum mult peste poartă, deși era singur cu portarul. În rest, în prima repriză cel puțin, au fost doar încercări eșuate de la distanță. (Citește mai mult și vezi rezumatul video AICI).

„O primă repriză insipidă, incoloră. A fost un atentat la adresa fotbalului, nu sunt prea multe lucruri de scos în evidenţă, doar ocazia lui Blănuţă. În a doua repriză, parcă FCU Craiova a încercat să pună presiune pe apărarea adversă.

Jocul Petrolului se rezumă, aşa cum ne-a obişnuit, la o organizare bună defensivă. Cei de la Craiova mi s-au părut sufocați. Din punct de vedere fizic, i-am văzut în suferinţă. Poate pauza pentru naţională nu le-a prins bine”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport.

Sursă: GSP

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *