Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, a declarat, joi, că partidul său este pregătit să adopte o abordare diferită în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, recunoscând greșelile din trecut. În cadrul emisiunii România Politică de la Prima News, Negrescu a subliniat că au existat numeroase erori în alegerile anterioare, când unii candidați au dat dovadă de aroganță și au pierdut contactul cu cetățenii.

„Este clar că au fost greșeli nenumărate la celelalte alegeri prezidențiale. Unii candidați s-au adresat doar spectrului politic și nu au reușit să comunice cu oamenii”, a spus el. Negrescu a adăugat că actualul candidat al PSD interacționează ușor cu cetățenii și că, pentru a avea succes, partidul trebuie să se concentreze pe dialogul cu oamenii, nu pe strategii matematice de câștig.

Întrebat ce îl diferențiază pe Marcel Ciolacu față de foștii candidați PSD, precum Ponta, Năstase sau Dăncilă, Negrescu a afirmat că Ciolacu a învățat din greșelile anterioare și a discutat cu candidați din trecut pentru a anticipa eventualele probleme. „A căutat să își gândească fiecare pas cum trebuie și asta îi va oferi o forță”, a spus el.

Negrescu a mai menționat că Ciolacu este un bun negociator, ceea ce va fi benefic în interacțiunile sale cu partenerii sociali și politici, evidențiind importanța acestor abilități pentru un potențial președinte al României.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews