Victor Ciutacu dezvăluie informații pentru DNA: CTP a făcut un autodenunț! A oferit consultanță lui Vlad Voiculescu

victor_ciutacu
Theo Tănăsescu

Jurnalistul Victor Ciutacu aduce în discuție în plină anchetă a DNA privind achiziția de vaccinuri anti-COVID-19 în România. Cei vizați sunt fostul premier Florin Cîțu și foștii miniștri ai Sănătății, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu. Ciutacu afirmă că jurnalistul Cristian Tudor Popescu a confirmat că i-a oferit consiliere gratuită lui Vlad Voiculescu, aspect care ar putea avea implicații în ancheta DNA.

“CTP a comis aseară un autodenunț spectaculos. Fără să-l întrebe nimeni de vorbă, s-a apucat să scrie cum l-a consiliat politic – pro bono, susține el – pe Vlad Voiculescu. La pachet l-a băgat, să fie masa bogată, și pe Mircea Geoană din vremurile memorabile ale Mihaelei, dragostea lui.

Ca un (fost) cunoscător al modului de lucru al Crucișătorului presei și apelând la atât de draga-i deducție logică, sunt două ipoteze care ar putea explica teoretic inexplicabilul.

1. L-au apucat regretele pentru răul comis fix când fostul-i favorit stă cu bagajul la ușă

2. A picat pe interceptări și l-a băgat procurorul antivaccinist în dosar la terfeleală

Strict pentru mine, am un răspuns. Nu și vreo certitudine. Pentru că oamenii fără îndoieli sunt imbatabili”, scrie Ciutacu pe Facebook.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor