logo
RNTV Live

Vezi unde se amenajează parcări noi în Ploiești

parcare_bloc (Large)
Oana Stoica
Problema lipsei locurilor de parcare din Ploiești este una veche. De la an la an, deși s-au construit și parcări supraetajate în oraș, locurile de parcare sunt tot mai puține.
Și asta pentru că numărul mașinilor crește constant în municipiu. Primăria a identificat soluții, iar în acest moment au început lucrările de amenajare a unor parcări înierbate, în zona cartierului Malu Roșu.
Mai exact, a fost gândit un program de resistematizare a zonelor condominiale pentru realizarea de parcări înierbate. Chiar dacă acum se lucrează doar în Malu Roșu, operațiunea va continua pe teritoriul întregului oraș.
”Cu excepția parcării supra-etajate din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, în ultimii patru ani Primăria Ploiești nu a mai creat niciun loc de parcare în oraș. Este o realitate tristă care a reflectat un anume tip de relaționare a administrației cu cetățenii. Am dat ordin să fie realizate parcări în toate zonele unde cetățenii solicită acest lucru, astfel încât ploieștenii să-și poată parca mașinile în locuri special amenajate. Sper ca la finalizarea acestei operațiuni să realizăm câteva sute de noi locuri de parcare în tot orașul. În plus, programul va duce la fluidizarea traficului rutier pe numeroase străzi din Ploiești” a declarat primarul Adrian Dobre
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor