logo
RNTV Live

Vezi cum va fi vremea până la sfârșitul lunii noiembrie

Ne așteaptă o toamnă ciudată! Cum va fi vremea
rnews
De mâine, 17 noiembrie, temperaturile vor crește semnificativ, iar mediile diurne vor ajunge si la 13 grade Celsius, reiese din prognoza de specialitate publicata de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila pentru perioada 14 – 27 noiembrie, informeaza Agerpres. La capitolul precipitatii, meteorologii estimeaza aparitia ploilor pe arii extinse in majoritatea regiunilor, incepand din 20-21 noiembrie, si doar la munte va continua sa ninga in aproape tot intervalul.
Vreme deosebit de rece se va semnala si in zona Munteniei, unde, in primele trei zile ale intervalului, media temperaturilor maxime va oscila intre 5 – 6 grade, in timp ce minimele se va situa in jurul valorii de -3 grade. Pana la inceputul celei de-a doua saptamani de prognoza, valorile termice vor creste semnificativ, astfel ca media maximelor pe intreaga regiune va ajunge pana la 12 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 4 si 5 grade Celsius, urmand a caracteriza o vreme mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada. Dupa data de 21 noiembrie, temperaturile medii diurne vor incepe sa scada, usor si treptat, ajungand pana la 8 grade la sfarsitul intervalului, cand se vor apropia de mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii noiembrie. Temperaturile minime vor fi, in medie, intre 2 si 4 grade Celsius. La inceputul intervalului, vor fi conditii pentru fulguieli izolate, iar dupa data de 19 noiembrie va creste probabilitatea pentru ploi, in general slabe cantitativ.
Sursa: hotnews.ro
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor