Veşti pentru şoferi! Ce se întâmplă cu punctul de amendă

sursă foto B1.ro
app

Veşti pentru şoferi! Ce se întâmplă cu punctul de amendă

Amenzile de circulaţie vor fi îngheţate! Legal, punctul de amendă de circulaţie e legat direct de mărimea salariului minim pe economie. Când PSD a decis, începând din 2017, seria de majorări ale salariului minim, a hotărât să îngheţe prin OUG-uri anuale valoarea punctului de amendă la 145 de lei. Practic, valoarea amenzilor a rămas neschimbată timp de trei ani, iar, în lipsa unei reacţii pe final de an a guvernului actual, amenzile ar urma să se majoreze de la 1 ianuarie cu nu mai puţin de 54%. Surse guvernamentale au declarat însă pentru ECONOMICA.NET că problema este pe masa guvernului şi că, cel mai probabil, se va merge pe îngheţarea punctului de amendă.

https://www.economica.net/amenzile-de-circulatie-in-2020-guvernul-va-ingheta-la-145-de-lei-punctul-de-amenda-surse_177366.html

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere, cu două link-uri active către sursă, din care unul în lead. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here