logo
RNTV Live

Vești bune pentru locuitorii din cartierele Buna Vestire, Mimiu, Rîfov și Mitică Apostol

cristian ganea lucrari
rnews

Sute de ploieșteni trăiesc în “satul” Ploiești. Când se va schimba asta

Mai multe cartiere ale Ploieștiului par desprinse din zone rurale uitate de lume. Cartierul Mitică Apostol, Rîfov, Buna Vestire sau Mimiu sunt câteva dintre acestea. Viceprimarul Cristian Ganea a anunțat într-o postare pe facebook faptul că în următoarea ședință de consiliu local va fi aprobată documentația de a avizare a lucrărilor.

Iată mesajul integral al viceprimarului Cristian Ganea

Fapte nu vorbe! A fost motto-ul meu în campania electorală și am încercat să îl aplic permanent. Pot să vă anunț că intrăm în linie dreaptă cu modernizarea cartierelor Buna Vestire, Râfov, Mimiului și, bineînțeles, Mitică Apostol. Consilierii locali vor aproba, în ședința Consiliului Local de vineri, documentațiile de avizare a lucrărilor pentru mai multe străzi din zonele menționate. Conform documentelor aflate în mapele aleșilor locali în cele patru cartiere îmi doresc, în primul rând, îmbunătățirea condițiilor de trai pentru populație. Iar aceasta înseamnă acces la canalizare, la alimentarea cu utilități și prin condițiile excelente ale infrastructurii rutiere!

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor