logo
RNTV Live

Vești bune de la Bogdan Toader, președintele CJ Prahova: 23 de milioane de lei din bugetul județului, pentru dezvoltarea comunităților locale

b9ogdan  toader
rnews

Bani pentru dezvoltarea comunităților locale

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova și al organizației PSD Prahova, a venit cu vești bune pentru prahoveni. Șeful administrației județene a anunțat alocarea a 23 de milioane de lei din bugetul Prahovei pentru 99 de localități, atât comune, cât și orașe, fonduri destinate lucrărilor de infrastructură rutieră, rețelelor de apă și canalizare, de gaze naturale, precum și pentru reparațiile necesare unităților de învățământ, sistemelor de iluminat public sau altor obiective pentru care era nevoie de susținerea financiară din partea Consiliului Județean.

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova: “Așa cum am promis, și anul acesta am reușit să strângem fondurile necesare pentru a veni în sprijinul comunităților locale, prin încheierea de parteneriate cu localitățile.

Din economiile pe care le-am făcut până acum la capitolul cheltuieli, în principal la deszăpezire, unde au rămas necheltuite sume importante, am redirecționat banii pentru a veni în ajutorul localităților.

Fără a ține cont de apartenența primarilor, pentru 99 de orașe și comune prahovene s-a alocat astăzi suma totală de 23 de milioane de lei, fonduri ce vor merge către lucrări de reparații la infrastructura rutieră, la școli și grădinițe, cămine culturale, pentru alimentări cu apă și gaze naturale, pentru locuri de joacă și baze sportive, precum și pentru susținerea funcționării unei unități de asistență medico-socială.

În funcție de solicitările primite de la primarii localităților prahovene, s-au alocat fonduri și pentru modernizarea sistemelor de iluminat public sau pentru instalarea de sisteme de supraveghere video, necesare pentru a crește siguranța cetățenilor.

Parcurgem cu toții o perioadă dificilă. Este cu atât mai important să găsim soluții pentru comunitățile din care facem parte, pentru că doar colaborând și lăsând deoparte divergențele politice, vom reuși să dezvoltăm, cu adevărat, Prahova!”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor