logo
RNTV Live

Vestea momentului, în Ploiești. Se știe data cand vom avea apa caldă și căldură în apartamente!

Ploiestii-ar-putea-ramane-fara-apa-calda-si-caldura-840×500
Mihai Constantinescu

Vestea momentului, în Ploiești. Se știe data cand vom avea apa caldă și căldură în apartamente!

Consilierul local Simona Popescu Uță, aduce veștile momentului pentru ploieșteni

“Delegaţia consilierilor locali condusă de viceprimarul Daniel Nicodim, din care au făcut parte şi directorul economic al Primăriei Ploieşti, Nicoleta Crăciunoiu, şi un director din cadrul Direcţiei Juridice, a ieşit în urmă cu câteva minute de la întâlnirea cu reprezentanţii Consiliului Concurenţei. Ambele variante luate în calcul pentru achiziţia de gaze (respectiv cea de acordare, în primă fază, a unui avans de 5 milioane de lei societăţii Termo Ploieşti şi cea acordare a unui împrumut în valoare de 15 milioane lei) sunt legale şi nu necesită o reavizare de la Consiliul Concurentei .
Delegaţia este acum în drum spre Ploieşti, iar imediat ce aceasta va ajunge la primărie, va fi convocată o nouă şedinţă de Consiliul Local. Proiectele vor avea de data aceasta avize favorabile şi, fireşte, vor avea votul consilierilor. Deci, vom avea bani pentru a cumpăra prima tranşă de gaze necesară pentru luna octombrie şi să plătim avansul pentru restul cantităţii necesare în sezonul rece”.

“Nu este singura veste buna!

A doua veste bună este că, tot astăzi, la ora 13.00, ANRE va lua în discuţie cererea de emitere a licenţei provizorii pentru Termo Ploieşti. Informaţiile primite sunt bune. Deci, astăzi vom avea şi licenţă.
Trebuie să menţionez aici că această echipă s-a bucurat de tot suportul preşedintelui Consiliul Judeţean, Iulian Dumitrescu, cel care a mediat toate aceste întâlniri.
A fost un weekend în care domnul primar Andrei Volosevici a încercat să arunce vina pe lipsa de implicare a consilierilor locali. A convocat 4 sau 5 şedinţe extraordinare, inclusiv la ora 11.30 noaptea, conştient că nimic nu se poate rezolva la miezul nopţii. Noi, grupul consilierilor locali PNL, am cerut doar timp, până în această dimineaţă, să putem lua punctul de vedere al instituțiilor care reglementează acestă activitate, astfel încât hotărârile de consiliu pe care le votam să fie legale, corecte şi, mai ales, să aibă rapoarte favorabile din partea direcţiilor din primărie.
Putem spune acum că a fost depăşită criza creată artificial în acest weekend şi s-a dovedit, dacă mai era nevoie, ca doar prin comunicare şi munca în echipă s-a putut face acest lucru”, a scris consilierul pe pagina personala de Facebook.

Potrivit unor surse, cel mai probabil furnizarea apei calde va fi reluata la finalul săptămânii

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor