La doar câteva zile după ce a împlinit 73 de ani, Ștefan Alexandru – SAȘA a decedat astăzi, lăsând comunitatea din Câmpina mai săracă, dar cu numeroase amintiri frumoase și cu experiențe culturale și artistice de neuitat lăsate în urma sa.

Artistul născut la 2 iunie 1950 și cunoscut de câmpineni ca SAȘA a fost și va rămâne parte din sufletul acestui oraș, potrivit publicațiilor locale. Autor a 12 volume de poezii și epigrame și muzician, SAȘA va fi ținut minte și îndrăgit drept bateristul formației Meteor, care a încântat tinerețea câmpinenilor în vremuri grele.

SAȘA obișnuia să interpreteze melodii din repertoriul autohton și internațional la multe dintre evenimentele organizate de administrația locală și chiar să fie „Moș Crăciunul” altor generații, mai tinere. Cu barba lui naturală, albă ca neaua, Ștefan Alexandru le aducea bucurie copiilor care i se așezau în brațe la serbări.


„Mie îmi plac lucrurile simple, așa am fost crescut, de aceea sunt un om simplu!”
spunea SAȘA pentru Câmpina TV. „În simplitatea lui, a reușit să ne bucure, să ne încânte, să ne intre în suflet, acolo unde va rămâne pentru totdeauna. Drum lin, maestre! Dumnezeu să te odihnească în pace!” – așa încheie respectiva redacție un articol menit să treacă, măcar puțin, prin viața tumultuoasă și frumosul lăsat în urmă de unul dintre cei mai valoroși oameni ai Câmpinei.

Surse: Câmpina TV (1) (2), Oglinda de Azi

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *