logo
RNTV Live

Veste bună pentru cetățenii comunei Măgureni: taxele și impozitele locale se pot plăti și online!

plata-ghiseul.ro
Erika Stoica

Veste bună pentru cetățenii comunei Măgureni: taxele și impozitele locale se pot plăti și online!

Comuna Măgureni are funcțional sistemul de plată online a taxelor, impozitelor și a amenzilor contravenționale prin platforma Ghișeul.ro.

Puteți plăti de acasă taxele, impozitele locale, amenzile contravenționale sau alte taxe stabilite de instituțiile publice pentru diverse servicii, fără să fie nevoie să vă mai deplasați la Primărie. Dovada plății se primește pe e-mail în câteva minute de la efectuarea acesteia. Pentru plata taxelor și impozitelor nu se percep comisioane bancare.

Pentru plata cu autentificare, aveți nevoie de un cont pe platformă și de un card bancar. User-ul și Parola pentru cont le puteți obține de la Primăria Magureni, în baza unei cereri, al cărei model este disponibilă aici (click pe link). Cererea va fi însoțită de o copie a actului de identitate. Cele două documente se pot depune personal la departamentul de taxe și impozite sau se pot trimite pe adresa  de e-mail taxe.impozite@comunamagureni.ro. În termen de 3 zile lucrătoare o sa primiți pe e-mail user-ul și parola solicitată, apoi vă puteți autentifica în sistem, accesând  www.ghiseul.ro.

Pentru secțiunea de plata fără autentificare nu sunt necesare date de acces (user și parole); se pot plăti doar taxe, impozite și amenzi al căror cuantum vă este deja cunoscut.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor