logo
RNTV Live

Verificaţi termenul de valabilitate? Mâncare expirată de şase ani, la vânzare

Verificaţi termenul de valabilitate? Mâncare expirată de şase ani, la vânzare
Mihai Constantinescu

Dacă nu sunteţi genul de persoane care să verificaţi termenul de valabilitate al produselor şi mergeţi pe încredere, poate că a venit timpul să vă revizuiţi modul de gândire. La un control recent a fost găsită mâncare expirată de câţiva ani, lucru ce i-a înspâimântat până şi pe inspectorii veniţi în control.

Zeci de kilograme de produse expirate, unele din anul 2011, au fost descoperite de comisarii OPC Constanţa în urma unui control efectuat la un magazin mixt din localitatea Băneasa, judeţul Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor OPC, în urma controlului au fost descoperite peste 70 de kilograme de produse expirate, unele chiar şi de şase ani, cum a fost cazul unor pui care fuseseră congelaţi în anul 2010 şi aveau termen de valabilitate până în anul 2011.

A fost aplicată o amendă în valoare de 7.500 de lei.

citeşte continuarea aici http://m.gandul.info/stiri/mancare-expirata-de-6-ani-gasita-la-vanzare-intr-un-magazin-din-judetul-constanta-16345877

sursă foto Antena 3

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor