logo
RNTV Live

Veolia rămâne alături de FC Petrolul Ploiești. Vezi motivele partenerului finanțator

petrolul
Oana Stoica

Veolia rămâne alături de FC Petrolul Ploiești. Vezi motivele partenerului finanțator.

Veolia România continuă susținerea echipei FC Petrolul Ploiești în calitate de partener finanțator.

București, 20.06.2019. Veolia România a decis continuarea susținerii echipei FC Petrolul Ploiesti după o analiză multicriterială a parteneriatului inițiat în anul 2017.

Decizia de continuare, ca Partener Finanțator în proiectul Petrolul, a avut la bază solicitările formale de la toți membrii comunității fotbalistice și extrasportive: clubul FC Petrolul Ploiești, suporteri, membrii fondatori, membrii sustinători, autorități locale dar și oameni simpli inclusiv din afara fenomenului fotbalistic și sportiv.

Aceste solicitări, dublate de încrederea exprimată în parteneriatul cu Veolia și dorința de continuitate, pentru îndeplinirea obiectivelor de performanță asumate,au dus la analiza și decizia oportunității rămânerii alături de FC Petrolul Ploiești.

 Ne-am alăturat într-un moment dificil pentru echipă, cu gândul de a pune bazele și a construi organic, pas cu pas, această poveste. În ultima săptămână, suporterii și comunitatea locală au reacționat prompt exprimându-se aprecierea față de abordarea noastră corectă și profesionistă, față de eforturile depuse care au contribuit în ultimii doi ani și jumătate la construcția unui proiect frumos cu mari șanse de reușită în fotbalul românesc. În management, ca și în viață, atunci când argumentele (pro și contra) însumate dau cu plus, este constructiv să îți revizuiești decizia,” declară oficialii Partenerului Finanțator.

Veolia rămâne astfel alături de echipa prahoveană cu încrederea în rezultate remarcabile și într-o evoluție ascendentă.

Compania susține proiectul FC Petrolul Ploiesti și obiectivele sportive ale acestuia pentru noul sezon, punând la dispoziție resurse financiare, dar și know-how managerial în vederea construcției unei echipe performante care să asigure promovarea în Liga 1.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor