logo
RNTV Live

Vasile Turcu a decedat

vt
Cristian Anghelescu

Vasile Turcu a decedat în această noapte la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Omul de afaceri a fost internat în urmă cu o săptămână, după ce fusese găsit spânzurat în propria locuinţă. Din momentul în care a ajuns la spital, fostul acţionar al lui Dinamo a fost permanent conectat la aparate, semnele sale vitale fiind extrem de slabe.

Din păcate, în urma eforturilor susţinute ale medicilor, nimic nu s-a mai putut face, iar azi-noapte s-a constatat decesul.

În vârstă de 62 de ani, Vasile Turcu a ajuns, miercurea trecută, în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost resuscitat, starea lui rămânând, însă, critică. Surse judiciare au precizat că omul de afaceri a fost găsit în stare de inconștiență de către o persoană din familia sa, după ce a încercat să se spânzure în sala de gimnastică de la subsolul propriei case.

Vasile Turcu era patronul grupului Romconstruct, care a obţinut mai multe contracte cu statul, printre care cele pentru renovarea clădirii Operei Naţionale din Bucureşti, a Muzeului Naţional de Istorie a Românilor şi a Arcului de Triumf.

În noiembrie 2008, Turcu a fost audiat de DNA în legătură cu renovarea Operei Naţionale.

Vasile Turcu a fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti între 2004 şi 2011. El s-a retras de la clubul dinamovist atunci când i-a vândut acţiunile lui Nicolae Badea.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor