logo
RNTV Live

Vânzătoare, amendată în timp ce era la serviciu pentru că nu-şi motiva deplasarea

sursă foto Observatorul
Mihai Constantinescu

Vânzătoare, amendată în timp ce era la serviciu pentru că nu-şi motiva deplasarea

O vânzătoare a fost amendată cu 2000 de lei în timp ce era la serviciu pentru că nu îşi motiva deplasarea. Cel puţin aşa a considerat un poliţist local ce i-a dat femeii amenda uriaşă chiar când aceasta era la serviciu. S-a întâmplat în la un magazin de cartier din Oțelu Roșu.

Potrivit spuselor vânzătoarei, totul s-a petrecut la ora închiderii magazinului. Poliţist local ar fi înlăturat bariera de la intrare în magazin şi ar fi intrat în incintă. Pentru că i-ar fi  atras atenția omului legii  să rămână afară, căci nu avea nici mască de protecție pe față, nici mănuși, polițistul local s-ar fi enervat și a promis că se răzbună.

„A ajuns în faţa magazinului, a împins bariera şi i-am spus că nu are voie să intre pentru că, în primul rând, este ora închiderii şi în al doilea rând noi servim de la uşă. A început scandalul cu mine: «Ce, eu nu am voie să intru? Nu vezi cine sunt eu?» Au fost nişte discuţii. În acel moment, mi-a spus: «O să te aranjez eu. Dă-mi adeverinţa de serviciu». Nu avea nici mască, nici mănuşi, i-am arătat-o de la pult (tejghea-n.r.) şi i-am spus să cheme un echipaj cu mască şi mănuşi că le-o înmânez: «Bine, nenorocito! Te aranjez eu pentru asta”, a povestit vânzătoarea, pentru Adevarul.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-fara-apa-in-plina-pandemie/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/inca-un-prahovean-a-fost-confirmat-cu-covid-19-vezi-totalul/?fbclid=IwAR1MKUtPivQC-UkLhHFIdiPjLhGDOp08clx_ToKXzirjL2khhr2aYEuhnAs

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor