logo
RNTV Live

VANDALIZEAZĂ TOT CE PRIND

Dumitrescu Vlad

Tonomate de bilete, scaunele din mijloacele de transport în comun sau refugiile din stații. Nimic nu le scapă celor care au făcut o obsesie din acțiunile de vandalizare. Numai anul trecut,  nu mai puțin de 12 autobuze au fost vandalizate.

Distrugem tot ce prindem.  La această concluzie a ajuns conducerea TCE Ploiești care s-a confruntat anul trecut cu un număr mare de acte de vandalism în mijloacele de transport în comun.

Ploieștenii sunt de părere că pentru a stopa aceste fenomene de vandalism este nevoie de mai mult curaj din partea călătorilor care trebuie să ia atitudine când văd că o persoană distruge. O a doua soluție ar fi intensificarea controalelor în mijloacele de transport în comun.

Cum astfel de distrugeri nu pot fi acoperite de polița de asigurare, conducerea TCE este nevoită suporte cheltuielile de reparații din bugetul propriu, iar costurile nu sunt deloc de neglijat.

Pentru a îmbunătăți climatul de ordine publică din mijloacele de transport în comun, conducerea TCE Ploiești, cu sprijinul Poliției Locale, a demarat în ultima perioadă ample campanii de control.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor