logo
RNTV Live

VANDALIZĂRILE, UN FENOMEN ÎN PLOIEȘTI

Barbuceanu Nicoleta

Tot mai multe acte de vandalism pe domeniul public din Ploiești. Autoritățile par să fie depășite de situație. Puțini dintre cei care distrug mobilierul din locurile de joacă, coșurile de gunoi sau sparg becurile din stâlpi sunt prinși. Reprezentanții Poliției Locale spun că nu pot acoperi toate zonele, din lipsă de personal. Între timp, angajații SGU și RASP fac reparații din bani publici.

Aproape zilnic, angajații Serviciului de Gospodărire Urbană Ploiești găsesc în parcurile din municipiu obiecte distruse în urma unor acte de vandalism. Asta în timp ce gunoiele se aruncă pe jos, iar în dreptul băncuțelor este plin de coji de semințe.

Distrugerile de pe domeniul public pot fi anunțate la Poliția Locală la numărul 0244/954 sau la dispeceratul Regiei Autonome de Servicii Publice la numărul 0244/984.

Reprezentanții Poliției Locale recunosc că nu fac față acestor incidente. Și asta pentru că se pot asigura doar 5 patrule pe schimb.

Odată cu încălzirea vremii, autoritățile din Ploiești se așteaptă la un număr și mai mare de astfel de incidente pe spațiul public.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor