logo
RNTV Live

Valer Kovacs, cel mai cunoscut polițist român de pe TikTok: Gata cu fabrica de dat amenzi

politist_tiktok
Dumitrescu Vlad

Valer Kovacs este urmărit pe TikTok de peste 300.000 de oameni. Până în prezent a adunat, în total, la clipurile sale video peste 7 milioane de aprecieri. În ultimul său clip postat pe TikTok, poliţistul a lansat un apel către colegii săi din toată ţara prin care i-a îndemnat să protesteze prin înlocuirea amenzilor cu avertismente scrise.

Valer Kovacs este cunoscut pentru clipurile de pe TikTok în care demască tentative de şpagă, dar şi pentru amenzile pe care le aplică cu rigoare, inclusiv instituţiilor publice care nu îşi fac treaba.

În ultimul său clip postat pe TikTok, poliţistul Valer Kovacs a lansat un apel către colegii săi din toată ţara prin care i-a îndemnat să protesteze prin înlocuirea amenzilor cu avertismente scrise.

“Fac apel la toţi poliţiştii români să adoptăm această formă de protest care nu va afecta societatea civilă sub nicio formă. Cea mai dură formă de protest pe care o poate adopta un poliţist activ în România împotriva guvernului care ne-a îngenunchiat timp de 33 de ani este de a aplica avertismente scrise fără valoare. Gata cu fabrica de dat amenzi. S-a terminat!”, a spus Valer Kovacs în clipul video postat pe TikTok.

Clipul video a înregistrat peste 1,8 milioane de vizualizări în mai puţin de 24 de ore, precum şi aproape 120.000 de aprecieri.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiadi deseuri prahovaromsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor