logo
RNTV Live

Valea Slănicului, Prahova se modernizează/ VIDEO

Valea Slănicului
Erika Stoica

Consiliul Județean Prahova este pe cale să încheie cu succes un proiect de amploare început acum un an în Valea Slănicului: introducerea rețelei de gaze naturale. Această inițiativă, pe punctul de a se încheia, promite să aducă îmbunătățiri semnificative în viața cotidiană a comunității locale.

Pe lângă introducerea rețelei de gaze naturale, proiectul a inclus și lucrări de reparații la străzile afectate de aceste lucrări, oferind un plus de confort și siguranță locuitorilor.

În prezent, licitația pentru racordarea rețelei la SNTGN este în plină desfășurare, un pas esențial pentru finalizarea proiectului. Avansul rapid al lucrărilor este evidențiat și de faptul că aproape 300 de kilometri de rețea de gaze naturale au fost construiți în doar 9 luni.

De asemenea, s-au finalizat branșamentele la gaze pentru peste 8000 de gospodării și instituții publice, ceea ce va aduce o îmbunătățire substanțială a accesului la energie pentru comunitatea locală.

Prin acest proiect, localnicii din Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Varbilău, Aluniș, Ștefești, Bertea și Slănic vor beneficia de o infrastructură modernă și de o sursă de energie mai accesibilă și mai curată, reprezentând un pas semnificativ spre dezvoltarea durabilă a regiunii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor