logo
RNTV Live

Val de cereri pentru amânarea plății ratelor bancare

sursă foto Stirile Kanal D
Mihai Constantinescu

Val de cereri pentru amânarea plății ratelor bancare

Plata ratelor bancare devine o problemă serioasă pentru mulţi români. Peste 270.000 de români au cerut amânarea plății ratelor bancare. Băncile au soluționat deja 65% dintre solicitările primite de la clienți, persoane fizice ori firme. Crerile își fac efectul din momentul depunerii, nu din momentul soluționării lor, care poate dura până la 15 zile.

Băncile operează mai întâi solicitările care sunt apropiate de maturitate, de scadență. Așa cum e logic, astfel încât clienții să fie serviți în funcție de maturitatea cea mai apropiată, scadența lor la credit”, spune Florin Dănescu, președintele executiv al Asociației Române a Băncilor(..)

Ne bucurăm că aceste cifre au arătat că s-a intrat în linie dreaptă și că procesele funcționează, clienții își găsesc nevoile fără să fie agitație, precipitare. Suntem mulțumiți să vedem că toți clienții își aleg durata în care își amână ratele. E un sfat în continuare – durata cu care se alege această amânare e foarte importantă, pentru că se amână o sarcină în viitor și trebuie să o echilibreze bine”, a adăugat el.

 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/85249-2/?fbclid=IwAR09xCqxo8yvTw241GgZeNPGM3_76vc_t3ATX-yVxew3km5h-1G6Z-_YZqM

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/updaterezultatele-testarii-cadrelor-medicale-de-la-sju-ploiesti-dupa-ce-o-asistenta-a-iesit-pozitiv-la-covid-19/?fbclid=IwAR0pPfALxzNeYQBMnjADKgA2qnaVeLtlTWAJgNnk5B6ehO4aEoGYcBd2Has

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa digi24.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor