logo
RNTV Live

VACANȚE PENTRU SĂRBĂTOAREA IUBIRII

Barbuceanu Nicoleta

Ziua Îndrăgostiților este un bun prilej de evadare din cotidian pentru multe cupluri. Tocmai de aceea hotelierii au pregătit oferte speciale cu această ocazie. Unele includ chiar și cine romantice. Ziua iubirii se sărbătorește atât pe litoral, cât și la munte.

Unii îndrăgostiții aleg să meargă într-o minivacanță pentru a-și sărbători dragostea. Și cum Sfântul Valentin va fi săptămâna viitoare, cei mai mulți vor petrece în acest weekend. Cei care nu și au programat din timp o astfel de vacanță, încă mai găsesc locuri, mai ales în țară. Cuplurile aleg să meargă  în Delta Dunării sau la munte, unde combină vacanța de schi cu cea romantică. Pentru două zile de cazare trebuie să scoată din buzunar de la 300 până la 1500 de lei de persoană, în funcție de stațiunea aleasă. În străinătate, pentru perioada Zilei Îndrăgostiților, cu greu se mai găsesc locuri disponibile în zonele calde ca Dubai, Egipt sau la Paris, considerat orașul iubirii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor