logo
RNTV Live

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri apa în două cartiere din Sinaia,pentru lucrări de infrastructură

oprire apa
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri apa în două cartiere din Sinaia, pentru lucrări de infrastructură

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații care locuiesc în cartierele Platou Izvor și Izvor din orașul Sinaia, cu privire la oprirea distribuției apei potabile în ziua de 29 septembrie 2021, între orele 9.00-15.00, pentru devierea unei conducte la intrarea în cartierul Platou Izvor, intervenție necesară în vederea amenajării unui sens giratoriu în această zonă.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze pentru disconfortul creat și roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei. Reluarea distribuției apei potabile se va face în cel mai scurt timp posibil, la parametrii de calitate corespunzători.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că, înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/circulatie-rutiera-inchisa/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor