logo
RNTV Live

VA FI PRELUAT ȘI GRUPUL DE COGENERARE 6

Dumitrescu Vlad

Termo Ploiești va prelua în administrare și Gistemul de Cogenerare 6. Acest lucru va permite opertaorului de termoficare să  furnizeze apă caldă și căldură  în municipiu în condiții optime în cazul unei avarii care ar putea să apară la Cazanul cu Apă Fierbinte 5.

Societatea Termo Ploiești va prelua și ultimul sistem de cogenerare care va asigura furnizarea agentului termic chiar și în condițiile în care temperaturile exterioare ar ajunge la -20 de grade CELSIUS.  

De asemenea,  Grupul de Cogenerare 6 este capabil să funcționeze în sistem de cogenerare, acest lucru permițând societății să încaseze bani frumoși din vânzarea energiei electrice.

Cele două grupuri de cogenerare vor intra într-un amplu proces de reabilitare și vor fi pregătite pentru iarna viitoare.

Grupul de Cogenerare 6 reprezintă ultima parte a sistemului de termoficare pe care municipalitatea o va prelua de la Consiliul Județean Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor