logo
RNTV Live

US Open 2016 – Adversarele româncelor din primul tur

image
Cristian Anghelescu

Site-ul oficial al Federației Române de Tenis informează despre adversarele din primul tur ale jucătoarelor din țara noastră, la US Open.

Simona Halep este cap de serie nr. 5 în proba de simplu, iar tragerea la sorți a stabilit ca ea va juca în primul tur cu belgianca Kirsten Flipkens, cea de-a 68-a jucătoare a lumii, sportivă care nu a reușit până acum – deși s-au întâlnit de patru ori – sa câștige nici măcar un set în fața româncei!

Irina Camelia Begu, cap de serie nr. 21, o va întâlni pe ucraineanca Lesia Tsurenko. Aceasta este cea de-a treia întâlnire dintre cele două jucătoare, scorul fiind favorabil, 2-1, jucătoarei din Ucraina. Irina a câștigat, însă, ultima lor întâlnire, anul trecut, la Wimbledon.

Monica Niculescu va juca în primul tur cu o adversara mai mult decât dificilă, Barbora Strycova, din Cehia, pe care a învins-o o singura data în cele cinci întâlniri de până acum.

Pentru Patricia Maria Țig se anunță un meci dificil pentru ca o va întâlni pe germanca Laura Siegemund, una dintre cele mai în forma jucătoare din circuitul WTA. Aceasta va fi cea de-a doua întâlnire dintre cele două jucătoare, tot pe pământ american, după ce în aprilie, la Charleston, Laura s-a impus cu 2-1 la seturi.

În fine, Sorana Cîrstea încă nu știe cu cine va juca, pentru că adversara ei va fi o jucătoare venită din calificări, iar Ana Bogdan, care s-a calificat pe tabloul principal, trebuie sa aștepte terminarea meciurilor din calificări.

sursa foto: timeout.com

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor