Urmează cea mai Mare Adunare Online. 27 martie, ziua tuturor românilor

omv

Urmează cea mai Mare Adunare Online. 27 martie, ziua tuturor românilor

2020 este anul care va rămâne pentru totdeauna în memoria colectivă în contextul pandemiei de COVID-10. Este nevoie de răbdare, curaj şi adaptare. Iată motivul pentru care 27 martie, ziua când se sărbătoreşte Unirea Basarabiei cu România  nu va mai fi celebrată în stradă.

Acțiunea 2012 vă invită să participați la Marea Adunare Online – cea  mai amplă manifestație virtuală pentru Reunire.

just insolv sprl

 

Suntem cu toții conștienți de provocarea în fața căreia se află întreaga omenire, pandemia Covid-19. Acest lucru nu ne va opri din a ne bucura și a ne aminti că suntem români și că pe 27 martie se împlinesc 102 ani de când Sfatul Țării din Basarabia a votat Unirea cu Patria Mamă România! Pe 27 martie, nu ne vom asuma niciun risc și nici nu vom ajuta inamicul să se răspândească mai departe sărbătorind în stradă, anul acesta #StămAcasă și vom participa la cea mai amplă manifestație online.”

 

Astfel, fie că vă aflați la Ploieşti, București, la Chișinău, la Roma, la Paris sau oriunde în lume, pe 27 martie, oricine simte românește poate participa la Marea Adunare Online.

Tot ce trebuie să faceți este să dați PARTICIP la evenimentul de pe Facebook, după care să faceți o scurtă filmare, în care să transmiteți un mesaj unionist, un cântec sau o poezie și apoi să trimiteți acest scurt video însoțit de numele vostru complet și locul în care vă aflați la adresa [email protected], prin platforma https://wetransfer.com/, sau pe whatsapp la +40726437267.Mesajele voastre de solidaritate, de Unire, de unitate vor fi difuzate live pe 27 martie 2020, începând cu ora 16:00 pe pagina de Facebook Basarabia e România.

Vezi şi https://republikanews.ro/atentie-se-mentine-valabilitatea-documentelor-eliberate-de-autoritatile-publice-care-expira-pe-perioada-starii-de-urgenta/?fbclid=IwAR3jy3DFUrgzw1tSK03XpD4J2QbK5miRs8PHIcCrkPoqEsz2l3DyjTh45K4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here