Urmărie în trafic ca în filme, în Prahova, soldată cu moartea şoferului

cautam-reporteri-republikanews

Urmărieîn trafic ca în filme, în Prahova, soldată cu moartea şoferului. Totul s-a petrecut ăn cursul nopții de 29/30 martie, în jurul orei 01:00. Un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocoraștii Colț a observat un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Aceştia au încercat să-l oprească însă şoferul a fugit cu maşina, oamenii le gii pornind în urmărirea lui.

la un moment dat, pe DC 106, la ieșire din localitatea Cocorăștii Colț, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în afara părții carosabile și, din nefericire, în urma impactului, a decedat.

Cine era şoferul

Din verificări a reieșit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat iar bărbatul de 47 de ani aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

UPDATE

Aceasta este maşina răsturnată în care a murit fugarul. Potrivit unor surse, se pare că bărbatul executase în urma cu ceva timp și câțiva ani de detenţie.

Vezi şi https://republikanews.ro/au-protestat-azi-noapte/

Vezi şi https://republikanews.ro/calitatea-apei-din-valea…/

Vezi şi https://republikanews.ro/cel-mai-popular-loc-de-langa…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here