logo
RNTV Live

Urmărire ca în filme în județul Dolj

Politia Romana
Theo Tănăsescu

Un puști de numai 15 ani a pus poliția pe urmele sale într-o urmărire ca în filmele de acțiune. Aflat la volanul unei mașini, nu a răspuns semnalelor făcute de polițiști, care au pornit în urmărirea lui pe străzile comunei Ghidici, județul Dolj. După ce a abandonat mașina, tânărul a fugit, iar polițiștii au tras focuri de armă ca să îl prindă, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Dolj, polițiști au făcut marți seara semnale regulamentare de oprire unui autoturism ce circula pe DN 55 A, în comuna Ghidici. Pentru că șoferul nu a oprit, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia pe mai multe străzi din comună. Pe un câmp din extravilanul localității, șoferul și pasagerul din mașină au abandonat autoturismul și au fugit.

Ei au refuzat să se oprească la somațiile polițiștilor, care au executat două focuri de avertisment în plan vertical, șoferul fiind prins și imobilizat. În urma legitimării celor doi s-a stabilit că la volanul mașinii s-a aflat un minor de 15 ani, din comuna Ghidici, care nu are permis de conducere, în maşină cu el aflându-se şi un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate, în calitate de pasager.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Un puști de numai 15 ani a băgat poliția în trepidații: a fost urmărit ca în filme, cu focuri de armă, în timp ce se afla la volan – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor