UPDATE/Decapotabila de 200 de mii de euro, folosită la cărat DE NEVOIE

angajare

Ploieştiul are multe lipsuri, dar nu se poate spune că nu are suficiente taxiuri. Şi cu toate acestea, uneori taximetriştii refuză să transporte clienţii, din diferite motive. Este şi cazul unui ploieştean, proprietar al unui bolid de 200 de mii de euro. Acesta a fost surprins în trafic de către reporterii noştri cărând cu maşina de lux plăci de polistiren, tocmai din acest motiv: taximetristul a refuzat comanda.

Proprietarul maşinii a ţinut să explice de ce a cărat plăcile de polistiren cu bijuteria pe patru roţi, aşa că a trimis pe adresa redacţiei noastre un e-mail în care explică totul.

Iată explicaţia ploieşteanului:

” Sunt proprietarul masinii Audi R 8. Dragii mei, în ziua aceea am făcut comandă la taxi pentru  a-mi lua ce am cumpărat ….Taximetristul a refuzat comanda făcută de mine pe motiv că … el nu este dator să-mi ducă produsele în maşina lui …
Povestea este mult mai lungă legat de Domnul taximetrist, atunci am renunţat să-i explic omului că eu trebuie să-mi fac mai multe cumpărături etc. Evident cei frustraţi au avut de comentat… Pentru linistea lor să fie pregătiţi că urmează un m3 de cherestea.”

VEZI ŞI ŞTIREA INIŢIALĂ https://republikanews.ro/exclusiv-foto-decapotabila-de-200-de-mii-de-euro-folosita-la-carat/

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here