Trei minori s-au bătut în plină zi în mijlocul străzii iar unul dintre ei a folosit și un cuțit cu care l-a atacat pe un altul, cu care a avut un conflict spontan! Chiar dacă altercația a avut loc pe Bulevardul Independenței nimeni nu a sărit să ii despartă. Inspectoratul Județean de poliție Prahova a remis catre RepublikaNews un comunicat, dar în care nu face referire și la uzul de armă albă!

Iată comunicatul:

Polițiștii Secției de Poliție nr. 4, au fost sesizați, la data de 12 iunie a.c, în jurul orei 14.30, despre faptul că un minor a fost agresat fizic pe Bulevardul Independenței.

În baza sesizării, a fost constituită echipă operativă, care s-a deplasat la fața locului.

Din primele verificări a reieșit faptul că, între trei minori, cu vârstele cuprinse între 14 și 15 ani, ar fi existat un conflict verbal.

Ulterior conflictul a escaladat iar unul dintre minori l-ar fi agresat fizic pe un alt minor.

În baza probatoriului administrat față de un minor de 14 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *