logo
RNTV Live

UPDATE/ Poliţista de la locală lovită intenţionat cu maşina a ajuns la spital. Cine este?

sursă foto Botosaneanul
Mihai Constantinescu

UPDATE/ Poliţista de la locală lovită intenţionat cu maşina a ajuns la spital. Vezi care este starea ei

Poliţista lovită intenţionat cu maşina de către şoferul Touaregului negru a fost transportată la spital.

A suferit  traumatism coapsă dreaptă. Este stabilă hemodinamic, spun medicii de pe ambulanţă.

Vă reamintim că politista de la Poliţia Locală se afla în timpul serviciului, în zona Gării de Sud, când a vrut să verifice un autoturism. de culoare neagră, marca Touareg.

Maşina a fost găsită abandonată în Ploieşti

VEZI DETALII AICI

Femeia are 40 de ani şi nu este prima dată când în timpul serviciului este lovită intenţionat cu maşina de soferi inconştienţi.

I s-a mai întâmplat în trecut , în timp ce -şi făcea datoria pe strada Jurnalist Gabi Dobre din Ploieşti. Atunci poliţista, împreună cu un coleg de-ai ei, a vrut să legitimeze un bărbat din Moreni ce oprise maşina în loc nepermis pe strada amintită. Şi atunci aceasta a fost lovită intenţionat de cu maşina, bărbatul încercând să scape  de ei.

A fost prins ulterior în trafic  pe Șoseaua Vestului, în zona magazinului Kaufland. Evenimentul s-a petrecut în ianuarie 2018.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-fotoatentie-parinti-gripa-a-ajuns-in-cresele-si-gradinitele-din-ploiesti-reprezentantii-primariei-au-dispus-masuri-urgente/?fbclid=IwAR05jZgZscHxUufYv_3XidHmFtGQeD7NVx3Flgnl–3Mg6HLxWm4leS3b-g

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor