logo
RNTV Live

UPDATE: Ploieșteanul căzut de la etajul 4 ar fi încercat să se sinucidă

casascarii_large
Ștefan Petre

Bărbatul de 35 de ani, asistent medical la secția de Chirurgie de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia.

Site-ul Republika News anunța ieri că un bărbat din Ploiești a căzut de la etajul 4 al blocului, printre balustrade: vezi aici articolul.

Toate informațiile apărute de atunci conduc însă spre o tentativă de suicid. În prezent, starea asistentului este critică, conform celor de la UPU Ploiești.

Antena 3 notează că, înainte de a se arunca printre balustradele blocului din vestul orașului, bărbatul a ingerat detartrant, o substanță extrem de periculoasă.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești (chiar la locul de muncă), unde se află sub supravegherea medicilor.

Mai mult, surse din cadrul spitalului au declarat faptul că asistentul se confrunta cu o decepție, care ar fi cauzată, în principal, de problemele întâlnite la locul de muncă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor