logo
RNTV Live

UPDATE: Organizatorii din Hong Kong au anunțat că vor oferi o rambursare parțială a biletelor pentru meciul echipei Inter Miami, în urma absenței lui Messi de pe teren

messi barcelona
Dudau Andreea Valentina

Organizatorii mult-aşteptatului meci al echipei Inter Miami din Hong Kong, care a avut loc săptămâna trecută, au anunţat că vor restitui 50% din preţul biletelor. Această decizie vine în urma nemulţumirii generale generată de absenţa lui Lionel Messi din cauza unei presupuse accidentări, în timp ce a jucat câteva zile mai târziu în Japonia!

Tatler Asia, o companie de publishing și lifestyle privată, a emis un comunicat în care își exprimă regretul profund și inima frântă pentru dezamăgirea fanilor în urma faptului că Messi a rămas pe bancă în timpul meciului de duminică.

Partida din Hong Kong a atras 40.000 de fani, iar unii spectatori au plătit până la aproape 5.000 de dolari HK (640 de dolari) pe bilet. Tatler a precizat că toate biletele cumpărate din ziua meciului de pe canalele oficiale pot beneficia de o rambursare de 50%, și a adăugat că au discutat cu guvernul din Hong Kong pentru a găsi o soluție în această privință.

Antrenorul echipei Miami, Gerardo “Tata” Martino, a explicat că Messi a fost considerat nepotrivit pentru a juca în meciul amical din Hong Kong, dar acesta a intrat pe teren în minutul 60 al partidei cu Vissel Kobe de miercuri.

Reacția rapidă și condamnarea participării lui Messi la meciul din Japonia au venit din partea presei de stat chineză, politicienilor din Hong Kong și unor fani, cu Global Times, controlat de stat, afirmând că absența lui Messi a ridicat numeroase întrebări cu privire la un tratament diferențiat acordat Hong Kongului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor