logo
RNTV Live

UPDATE: Câți mai mulți transportatori și fermieri blochează traficul! Imagini surprinzătoare de la Suceava și Cluj!

418234839_761818055967365_3755997079253979057_n
Constantin Corina

Circulția este grav afectată de autovehiculele transportatorilor şi fermierilor în județul Ilfov, Suceava și Cluj

Poliţia recomandă şoferilor să evite drumurile blocate de protestatari şi anume DN2, în Vama Siret, judeţul Suceava, şi DN15, între localităţile Câmpia Turzii şi Luna din judeţul Cluj.

În localitatea Afumați, județul Ilfov, Centrul Infotrafic din cadrul IGPR informează că pe banda unu a ambelor sensuri de mers se înregistrează proteste din partea transportatorilor și fermierilor, aceștia aducând în prim-plan anumite revendicări socio-profesionale.

Reprezentanții Jandarmeriei Suceava au afirmat pentru News.ro că în timpul protestului nu au avut loc incidente și nu a fost necesar ca autoritățile să instituie blocaje rutiere pentru a împiedica vehiculele protestatarilor să intre în localități.

De asemenea, zeci de prahoveni se strâng si în această seara pentru a protesta.

În Suceava, protestatarii au dus utilajele şi autovehiculele pe drumul european E85 – DN2, care duce către punctul de trecere a frontierei Siret. Însă, jandarmii au făcut cordon la sensul giratoriu de la mall pentru a restricționa accesul tractoarelor spre centrul orașului, conform Suceava Fail.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor