logo
RNTV Live

Unul dintre operatorii de deszăpezire din județul Prahova a refuzat să intervină/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Unul dintre operatorii de deszăpezire din județul Prahova a refuzat să intervină

Incredibi, dar adevărat! Unul dintre operatorii de deszăpezire din județul Prahova a refuzat să intervină pe sectorul de drum în care activează. Incidentul a avut loc în a doua zi de Crăciun, atunci cându drumurile erau acoperite de polei. Din fericire, acum temperaturile sunt ridicate, însă în cazul în care astfel de incidente vor avea loc atunci când vremea se va înrăutății, conducerea Consiliului Județean Prahova susține că nu se va pune în discuție ca utilajele de deszăpezire să nu intervină acolo unde va fi nevoie.

SOS Service. Acesta este numele societății care nu a intervenit în a doua zi de Crăciun, în zona Jugureni- Tătarul-Mizil, unde au fost depuneri semnificative de polei. Potrivit vicepreședintelui  Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, reprezentanții societății au fost anunțați din timp. Ba mai mult, reprezentanții soietății au fost sunați de nenumărate ori, însă nu au răspuns la telefon.

Ca și soluție de avarie, conducerea Consiliului Județean Prahova a fost nevoită să ceară sprijinul Direcției Județene de Drumuri și Plante .

Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, executivul județean a urmat pașii legali, astfel că SOS Service, societatea care a refuzat să intervină, a fost notificată de două ori că nu și-a respectat clauzele contractuale, urmând ca la a treia notificăre să-I fie reziliat contractul.

În cazul în care se va ajunge la rezilierea contractului, Consiliul Județean Prahova va interveni  prin Direcția Drumuri și Plante, urmând ca respectivul sector de drum să fie încredințat direct către o altă societate de deszăpezire.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusiv-masina-zob-depistata…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incep-controalele-in-ploiesti…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor