logo
RNTV Live

Unei fete cu cancer osos din Prahova i se refuză şansa la vindecare. Aici va deveni infirmă pe viaţă

Unei fete cu cancer osos din Prahova i se refuză şansa la vindecare. Aici va deveni infirmă pe viaţă
Mihai Constantinescu

Unei fete cu cancer osos din Prahova i se refuză şansa la vindecare. Aici va deveni infirmă pe viaţă.

Este tragedia prin care este obligată să treacă Florentina Doaga, o adolescentă plină de viaţă din Prahova, pe care destinul a încercat-o în cel mai crunt mod cu puţinţă. În urmă cu trei ani a fost diagnostică cu cancer osos.  A fost operată însă piciorul i s-a infectat. Au urmat alte trei intervenţii chirurgicale, toate nereuşite. În acest moment, tot ce mai pot face medicii pentru adolescentă este să-i amputeze piciorul.

Disperată, mama Florentinei s-a interesat pe unde a putut cum să salveze piciorul copilului său şi a aflat că în Italia are şanse de vindecare de 90%.

Din păcate sistemul medical românesc o vrea pe Florentina infirmă în ţara ei, aşa că dosarul de decontare a tratamentului, pe care ar putea să-l facă în Italia, a fost refuzat de două ori la rând, cu toate că are recomadare de la specialist.

Medicii recunosc că operaţia pe care fata ar putea să o facă în Italia, nu se face şi în România, în acest caz Statul având obligaţia să plăteasca pentru tratamentele pe care nu le poate asigura bolnavilor aici. Nu şi în cazul Florentinei.

citeste http://stirileprotv.ro/stiri/social/unei-fete-cu-cancer-osos-din-prahova-i-a-fost-refuzat-de-doua-ori-tratamenul-in-strainatate-aici-i-ar-amputa-piciorul.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor